ATT BYGGA ÄR EN LAGSPORT!

På egen hand vinner du inte när du startar en fotbollsmatch. Naturligtvis hjälper det om ditt namn är Messi, Ronaldo eller Van Persie, men de behöver också andra människor runt omkring för att gå utanför fältet som vinnaren. I slutändan är det starkaste, det mest balanserade laget som drar längst. Det är detsamma i världen där vi arbetar. Du bygger tillsammans och när du använder varje partner i sin styrka får du vackra saker. Se även relevanta länkar längst ner på denna blogg!

I spetsen för processen, säg i framkant av teamet, har vi att göra med klienter, arkitekter, arkitektoniska ritare, konstruktörer, tjänstemän från kommunen och provinsen och konstruktionshistoriska forskare. De förändras i teamet: varje projekt är det ett nytt team. Vi arbetar i mer än tre fjärdedelar på privata uppdrag, vilket innebär att din klient (hemägaren och bosättningen) alltid är ny. De tar med sina egna konsulter eller så tittar vi runt i vårt nätverk. Tillsammans bygger ni projektet (deras hem) och när det är klart löses teamet upp.

Återvända kunder

Nu är det inte förvånande för oss att kunderna återvänder. Med ett nytt projekt i samma hus eller ett nytt projekt på ett annat hus som är antingen större eller mindre beroende på familjens fas. Varje återvändande kund är ett komplement för vår roll i ett tidigare projektteam!

Kärnan i processen

Hjärtat i vårt företag bildas av hantverkare som lägger tegel och snickeri. Kompletterat med den traditionella snickeri från vår egen verkstad. Med snickeri och murverk har du skelettet i byggprocessen. Den centrala axeln i fotboll. Allt på sitt sätt och i sin egen fas av sitt arbetsliv. Människor med kvalitet för sitt medvetande, i hela sin handling.

Backskydd

Det oundgängliga bakskyddet kompletteras av våra underleverantörer, våra samarbetspartners som slutför projekt med våra hantverkare: gipsare, kakelbrickor, elektriker, rörmokare, takläggare, målare. De ändras också per projekt men kommer tillbaka regelbundet. För att säkerställa styrkan i varje projektgrupp har vi ett urval med 3 eller 4 partners från varje disciplin. Detta säkerställer att vi kan garantera kvaliteten på varje projekt oavsett lagspelare vi involverar från vårt nätverk.

Det perfekta laget; gång på gång

Att skapa ett lämpligt team för varje projekt, göra den vinnande laguppställningen, är alltid utmaningen för vår kalkylator och projektledare. Som utbildare tittar de tillsammans på projektet de startar och överväger vem som bäst passar för projektet. Vilken professionell låter vi arbeta med den här klienten? Vilken professionell förstår bäst denna typ av arbete? Vilken installatör passar den här kunden och detta uppdrag? Vilken murbrukare kan utföra projektet felfritt och har tid för jobbet? Det är dessa tankar som granskas när teamcheferna sätter ihop teamet.
Att bygga är en lagsport och du kan se gång på gång att arbetstillfredsställelse i processen ger goda resultat. Vi har ett trevligt yrke! Kontakta vår byggfirma för Göteborgs bästa byggresultat.